4
3
2
1

Dranken Organisatie Nederland

Dranken Organisatie Nederland (DON) is een strategisch samenwerkingsverband tussen 10 toonaangevende drankengroothandels waarmee een landelijk netwerk gevormd wordt.

De drankenhandels van DON zijn betrouwbare logistieke dienstverleners op het gebied van drank. Wij bieden een constant hoge kwaliteit van opslag, transport en planning voor levering door heel Nederland. Specifiek voor de horeca voeren wij een compleet, breed en gevarieerd assortiment, dat altijd actueel is.

Door goede samenwerking, landelijke dekking en kennisuitwisseling kenmerkt DON zich als betrokken en betrouwbaar. Wij zijn in staat belangrijke investeringen te doen voor onze klanten en maken hier goede afspraken over met onze leveranciers. Door kennis te hebben van de markt en samen te werken met de beste leveanciers, kan DON een goede prijs-kwaliteit verhouding van het A-merken assortiment garanderen.Groothandels
Kies uw provincie

Routebeschrijving: Klik op deze link voor de routebeschrijving naar DON per auto, OV en de parkeergelegenheid op de Nieuwehaven te Gouda.

Contact met DON
DON, Nieuwehaven 211, 2801 CX  Gouda
Email naar ons verzenden
Voor- en achternaamBedrijfsnaam
Email adresKlantnummer
Reden voor contact
Vraag of bericht
Onze mensen
Jan Westendorp
Trisha Pothoff
Arthur Meijer
Valérie Povée
Bas Frenk
Bas Deden